ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ - - Πειραιάς

ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ -

Διεύθυνση - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Διεύθυνση: ΛΕΩΦ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 33 Τ.Κ. - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Τ.Κ.: 18533
Περιοχή - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Περιοχή: Πειραιάς Κατηγορία - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τηλέφωνο - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο: 2104113777-2104133350 Fax - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Fax: 2104102702
Κινητό - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Κινητό: +306932202595 E-mail - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ E-mail: vsykis@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Υπεύθυνος: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΚΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Ιστοσελίδα:
Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, Εγκαταστάσεις κλιματιστικών Πειραιάς, κλιματισμός, Θέρμανση, αερισμός, εξαερισμός, μελέτες, DAIKIN, HITACHI, LG, Αυτόνομα κλιματιστικά, Εγκαταστάσεις κλιματιστικών Αθήνα, Ενεργειακά τζάκια Πειραιάς, Θέρμανση - μελέτες κλιματισμού σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύεται το 1984 και συμπληρώνοντας (24) χρόνια εργασίας στον κλιματισμό αερισμό και στην θέρμανση και έχοντας διαθέσει περισσότερες από 20.000 μονάδες (μικρής ή μεγάλης ισχύος),συνεχίζει να μελετά, να σχεδιάζει, κ...
Επισκέπτες: 13303

ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ -

ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ -

Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ,
Εγκαταστάσεις κλιματιστικών Πειραιάς, κλιματισμός, Θέρμανση, αερισμός, εξαερισμός, μελέτες, DAIKIN, HITACHI, LG, Αυτόνομα κλιματιστικά, Εγκαταστάσεις κλιματιστικών Αθήνα, Ενεργειακά τζάκια Πειραιάς, Θέρμανση - μελέτες κλιματισμού σε όλη την Ελλάδα.

Ιδρύεται το 1984 και συμπληρώνοντας (24) χρόνια εργασίας στον κλιματισμό αερισμό και στην θέρμανση και έχοντας διαθέσει περισσότερες από 20.000 μονάδες (μικρής ή μεγάλης ισχύος),συνεχίζει να μελετά, να σχεδιάζει, και να βελτιώνει με προτάσεις πού να προσαρμόζονται με την μεγάλη γκάμα των μηχανημάτων για κάθε είδους εφαρμογή κλιματισμού - Θέρμανσης - αερισμού - εξαερισμού μπορεί να δώσει ένα σύνολο λύσεων σύμφωνα με τις υπάρχουσες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές ανάγκες του κάθε χώρου ή κτιρίου.

Η λειτουργία τής εταιρείας μας βασίζεται σε τρία βασικά τμήματα:

Μελετητικό τμήμα: Ασχολείται με μελέτες, τρόπους και σχεδιασμό για συστήματα θέρμανσης κλιματισμού - αερισμού και εξαερισμού χρησιμοποιώντας όπου είναι εφικτό ανάκτηση θερμότητας. Για την επίτευξη των στόχων επελέγησαν αναγνωρισμένοι συνεργάτες, μηχανολόγοι, οποίοι κατέχουν την γνώση, την εκπαίδευση και την εμπειρία για την εκπόνηση των μελετών και την επιτυχή ολοκλήρωση των κατασκευών Η/Μ πάσης φύσεως. (Θερμομόνωση - Πυρόσβεση - Υδραυλικά - Αποχετεύσεις - Ηλεκτρολογικά δομική και ασθενή καλωδίωση κ.λ.π.)

Κατασκευαστικό τμήμα: Ασχολείται με κάθε είδους κατασκευές πού έχουν σχέση με την θέρμανση κλιματισμό κλπ, όπως δίκτυα σωληνώσεων, δίκτυα και μονώσεις αεραγωγών και εγκαταστάσεις μονάδων. Κατόπιν τούτου υπάρχει τμήμα υποστήριξης αυτών των προϊόντων.

Εμπορικό τμήμα: Οι συνεργασίες τού εμπορικού τμήματος με οίκους εξωτερικού και εσωτερικού έχουν ως βασικά κριτήρια επιλογής, την αξιοπιστία την τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευής.